een onvergetelijke ervaring!

Word vrijwilliger!

Wil je bijdragen aan een onvergetelijke week voor de kinderen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die willen helpen met begeleiden, opbouw, afbouw, catering of animatie.

Dus heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, te koken, te knutselen, te begeleiden of iets anders? Kom 3 dagen meehelpen en ervaar het Timmerdorpgevoel zelf!

Wie zoeken we?

We proberen voor elke week van Timmerdorp een vast team samen te stellen van 25 mensen. Daarom vragen we jou om voor 4 dagen in te tekenen.
Natuurlijk hebben we mensen nodig voor de begeleiding bij het hutten timmeren, maar daarnaast zoeken we ook mensen die het leuk vinden om samen met de kinderen die het timmeren even flauw zijn, andere dingen te ondernemen. Sport, spel, voorlezen, acrobatiek, heksensoep brouwen; verzin het maar (of verzin het samen met de kinderen).
Elke dag lunchen we tussen de middag uitgebreid met elkaar. Geen broodjes pindakaas, maar lekker volle tafels met dampende schalen. We hebben chefkoks uit alle windstreken van de wereld, cherfkoks die wel hulp nodig hebben in de keuken.

  Met een opbouwteam zetten we alles klaar, voor een vlekkeloze start op dinsdag!

  Een greep uit het opbouw-assortiment: houtuitgifte, knutselschuur, beschikbaarheid pallets, inrichting werkplaats, vergunningsuitgifte, spijkeruitgifte, toegangspoort, toegangsroutes, fietsenstalling… Genoeg te doen dus!

   Word je wijkbegeleider, dan ben je het eerste aanspreekpunt voor de kinderen en zorg je dat kinderen veilig timmeren en op een leuke manier met elkaar omgaan.

   Bij calamiteiten schakel je snel met het coördinerende team. Soms help je de kinderen een handje, op wat voor manier dan ook. Ook bepaal je wanneer er hout en spijkers gehaald mogen worden. Erg afwisselend werk! Voordat kinderen een verdieping op hun hut mogen bouwen, moeten ze een bouwvergunning krijgen. Jij loopt door de wijken en beoordeelt of een hut stevig genoeg is voor een tweede laag. Enig bouwkundig inzicht is handig!

    Zorg dat kinderen die even niet willen timmeren, iets anders kunnen doen. De knutseltent is de plek om te chillen. Jij bent daar ook en pikt die kinderen op, die wat verdwaald rondlopen. Even samen tekenen, schilderen of gewoon een stripje lezen. Op en om het Timmerdorp is er genoeg buitenruimte om te rennen, of een balspel te doen. Het gaat erom dat iedereen het naar zijn zin heeft en er een fijne en veilige sfeer blijft.

     We hebben elke week een fantastische chefkok, uit alle windstreken van de wereld. Dat wordt dus elke dag fantastisch lunchen. Die kok heeft dan wel hulp nodig, om al dat eten op tijd op tafel te krijgen. En misschien zijn er ook wel kinderen die met jouw hulp mee willen koken.

      Feest voorbij, dus alles weer netjes opruimen. Erg top als je komt helpen de zondag.

      partner-01.png
      partner-06.png
      Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
      partner-03.png
      partner-44.png
      partner-04.png
      partner-53.png
      molendriftlogo60-315x350.jpg
      logodeheld-cutcopy.jpg
      scildervdmaarlogo.jpg
      logo-jong-leren-eten.jpg
      Renewi-Logo.jpg
      logo-martin.jpg
      logo-forum.png
      cr-logo-blauwlr.jpg
      logokeizer.webp
      Nieuwsbrief

      Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

      Contact
      Volg Timmerdorp

      Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.