Privacybeleid Stichting Timmerdorp Groningen

Stichting Timmerdorp Groningen, gevestigd aan Boterdiep 63, 9712 LK Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Boterdiep 63, 9712 LK Groningen, info@timmerdorpgroningen.nl, www.timmerdorpgroningen.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting Timmerdorp Groningen verwerkt je persoonsgegevens, vanaf het moment dat je gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Persoonsgegevens die je actief verstrekt via de website, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens (geanonimiseerd) over jouw activiteiten op onze website

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@timmerdorpgroningen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting Timmerdorp Groningen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van transacties
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Stichting Timmerdorp Groningen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting Timmerdorp Groningen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren geen standaard bewaartermijn, maar bewaren dit naar eigen inzicht, zolang dit nodig is om je goed tot dienst te kunnen zijn. Wij achten onszelf gemachtigd om jou met goede intenties als contact te beschouwen, en ook de daarbij horende communicatieve acties uit te mogen voeren.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Als je wenst niet langer deel te nemen aan het programma of aan andere diensten van Stichting Timmerdorp Groningen, kun je aangeven dat wij je contactgegevens moeten wissen. Dit doen we uiteraard z.s.m., met behoud van gegevens die de wet ons verplicht stelt te bewaren.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stichting Timmerdorp Groningen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

We gaan ervan uit dat je een dergelijk verzoek kenbaar maakt door een mail sturen naar info@timmerdorpgroningen.nl of een van onze medewerkers daarvan op de hoogte stelt. Stichting Timmerdorp Groningen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting Timmerdorp Groningen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@timmerdorpgroningen.nl.