ZATERDAG 2 SEPTEMBER

10 jaar Timmerdorp Groningen
Feest op zaterdag 2 september 13.00 / 16.00
Opening door burgemeester en kinderburgemeester
Timmerdorp komt tot leven met eigen munt: de kiddo

Tuinindestad / Tarralaan 6 /Groningen

De afgelopen 4 weken hebben we met hout en stro, heel veel spijkers en handen uit de mouwen, een compleet dorp gebouwd. Een winkel van sinkel, een kruidenier, een politiebureau, een theater, een hotspot, een zwembad, een dierentuin, moestuinen, wat is er niet? Zaterdag brengen we het dorp tot leven.

Zaterdag 2 september vieren we het slotfeest met een vrijmarkt (net als op Koningsdag). Alle Timmerdorpers bedenken wat ze willen verkopen. De chinees kan natuurlijk weer loempia’s verkopen, het zwembad kan entree heffen, het boekhuis verkoopt boeken, de politie laat mensen betalen als ze in de gevangenis willen, de kruidenier zorgt voor snoeptomaten of komkommer. En hopelijk zijn er ook straatmuzikanten en bedelaars (met een oude hoed). We zijn benieuwd wat de kinderen verzinnen.

Timmerdorp heeft deze zaterdag ook een eigen munt: de kiddo. Alle waar, diensten en fooien kunnen alleen in kiddo’s worden betaald. Een ideale economie, hoe meer er wordt gehandeld en uitgegeven, hoe meer IEDEREEN krijgt. Economie is immers niets meer dan het laten rollen van geld. Wie zijn kiddo’s oppot heeft op het eind van de dag niets (en misschien ook honger).


partner-01.png
partner-06.png
Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
partner-03.png
partner-44.png
partner-04.png
partner-53.png
molendriftlogo60-315x350.jpg
logodeheld-cutcopy.jpg
scildervdmaarlogo.jpg
logo-jong-leren-eten.jpg
Renewi-Logo.jpg
logo-martin.jpg
logo-forum.png
cr-logo-blauwlr.jpg
logokeizer.webp
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contact
Volg Timmerdorp

Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.