14 juni start de kaartverkoop!

Ben jij al klaar voor Timmerdorp. Dit jaar is het festival op 17, 18 en 19 augustus. De start van de kaartverkoop is dit jaar op maandag 14 juni en begint om 7.00 ’s ochtends op de website van Timmerdorp. Dus wees erbij! In de FAQ op onze website vind je meer informatie. 

De kaartjes kosten 45 euro per stuk. Is dit bedrag te hoog? Geen zorgen: ook dit jaar is er een speciale regeling via de Stadjerspas voor ouders die krap bij kas zitten. Timmerdorp moet vooral voor ieder kind toegankelijk blijven! Heb jij een Stadjerspas? Dan krijg je over deze regeling een bericht van de gemeente. Je hoeft dan ook niet in de ‘wachtrij’ te staan voor de kaartverkoop.

Alles staat of valt bij vrijwilligers

Een belangrijke voorwaarde om 350 kinderen toe te laten, is uiteraard dat we voldoende vrijwilligers vinden. Alleen dan kunnen we voor iedereen een veilig timmerdorp organiseren. Zijn er niet genoeg vrijwilligers? Dan kan het zijn dat er minder kaarten worden uitgegeven. We hopen daarom dat jij een van die vrijwilligers wilt zijn!

Wie zich nu aanmeldt om voor twee dagen of meer als vrijwilliger te helpen, kan via een code gegarandeerd twee kaarten kopen voor Timmerdorp. Je hoeft dan niet zoals andere ouders digitaal in de wachtrij te staan. Twee dagen of meer helpen = twee kaarten kopen. Simpel!

Lukt het je niet om doordeweeks twee dagen vrij te maken? Dan kun je ook meehelpen bij de opbouw op maandag 16 augustus, of de opruimdag op vrijdag 20 augustus na afloop van het festival. We zorgen dan voor kinderopvang, lekker eten en een goeie sfeer. Geen excuus om weg te blijven dus!

Meld je je pas na de eerste kaartverkoopronde van 14 juni aan als vrijwilliger? Dan vragen we je minstens drie dagen of meer te helpen om in aanmerking te komen voor een voorrangscode.

Wacht dus niet langer en meld je snel aan als vrijwilliger!

partner-01.png
partner-06.png
Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
partner-44.png
partner-53.png
molendriftlogo60-315x350.jpg
logodeheld-cutcopy.jpg
scildervdmaarlogo.jpg
logo-jong-leren-eten.jpg
Renewi-Logo.jpg
logo-martin.jpg
logo-forum.png
logokeizer.webp
merkactivistenlogo.jpg
Heijmans-logo-vierkant-622x350.jpg
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contact
Volg Timmerdorp

Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.