Kinderen aan de macht: Kinderraad

3e editie Timmerdorp Groningen voert Kinderraad in

Tijdens het Timmerdorp zijn de kinderen de baas, dat weet iedereen inmiddels. Het is de hele week verboden voor volwassenen (behalve voor hen die meehelpen als begeleider). Maar tot dusver waren het tóch de volwassenen die bedachten, wat er ging gebeuren, welke spellen gedaan werden, en wat het thema was van de week.

Dat wordt dit jaar anders. Er komt namelijk een Timmerdorp Kinderraad! De Kinderraad vertelt en bepaalt wat de kinderen belangrijk vinden voor het Timmerdorp. Dan zijn kinderen écht de baas.

Net zoals je in een stad de gemeenteraad hebt, bestaande uit vertegenwoordigers van de bevolking, zo komt er in het Timmerdorp ook een raad. Bestaande uit vertegenwoordigers van de bewoners: de kinderen. Elke wijk in het Timmerdorp levert natuurlijk iemand voor de raad tijdens de week zelf.

OPROEP: STUUR JE IDEE IN!

Maar ook nu kun je als kind al invloed uitoefenen: wil je meedoen aan Timmerdorp en heb je een goed idee? Een thema voor de week, een goed dorpsspel, of een mooi bouwsel dat er echt móet komen? Of misschien iets heel anders, waar volwassenen nooit aan zouden denken? Stuur je idee dan op naar kinderraad@timmerdorpgroningen.nl.

De tofste, mooiste én best uitvoerbare ideeën worden tijdens Timmerdorp 2016 uitgevoerd!

partner-01.png
partner-06.png
Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
partner-44.png
partner-53.png
molendriftlogo60-315x350.jpg
logodeheld-cutcopy.jpg
scildervdmaarlogo.jpg
logo-jong-leren-eten.jpg
Renewi-Logo.jpg
logo-martin.jpg
logo-forum.png
logokeizer.webp
merkactivistenlogo.jpg
Heijmans-logo-vierkant-622x350.jpg
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contact
Volg Timmerdorp

Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.