NOG EVEN GEDULD

Timmerdorp viert haar eerst jubileum (10 jaar) in het Westpark. Oude en nieuwe organisatie zijn erg enthousiast over de nieuwe plek, een mooi groot, groen (en nog leeg) terrein achter Tuinindestad. Niet een week met 350 kinderen, maar 4 keer 4 dagen (in de laatste 4 weken van de zomervakantie) met maximaal 80 kinderen en 25 begeleiders. Een andere opzet, waar we nu (achter de schermen) hard aan werken om het te realiseren.
We krijgen bijna dagelijks mail met logische vragen: wanneer kan ik mijn kinderen opgeven voor Timmerdorp & waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger. Als organisatie willen we iedereen vragen om nog even geduld te hebben. We proberen de aanmeldingen, zowel van kinderen als vrijwilligers zo snel mogelijk online te krijgen. We hopen deze (administratieve) logistiek de komende 2 weken voor elkaar te krijgen.
Op de website staat sinds vandaag de nodige (praktische en inhoudelijke) informatie over Timmerdorp 2023. Niet perfect (er zal vast nog wat oude info in hangen), maar al doende zal de info komende weken helder worden.
Wij hebben er zin in, jullie ook?

partner-01.png
partner-06.png
Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
partner-03.png
partner-44.png
partner-04.png
partner-53.png
molendriftlogo60-315x350.jpg
logodeheld-cutcopy.jpg
scildervdmaarlogo.jpg
logo-jong-leren-eten.jpg
Renewi-Logo.jpg
logo-martin.jpg
logo-forum.png
cr-logo-blauwlr.jpg
logokeizer.webp
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contact
Volg Timmerdorp

Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.