Timmerdorp Groningen verhuist naar het Westpark

Dit jaar is Timmerdorp voor de 10e keer. In de afgelopen jaren hebben we met hulp van vele professionals, vrijwilligers, sponsoren, fondsen, Terra SuikerTerrein en de gemeente Groningen een prachtig evenement opgebouwd, waar duizenden kinderen van hebben kunnen genieten. Maar na 10 jaar is het ook tijd om de bakens te verzetten.

Met het vertrek van coördinator Marc Buddendorf is er een natuurlijk moment ontstaan om Timmerdorp door te ontwikkelen en de opzet daarmee enigszins te wijzigen.

Timmerdorp voldoet in de toekomst nog meer aan het doel dat we met zijn allen tien jaar geleden hebben bedacht: kinderen een onvergetelijke vakantieweek bezorgen (en dan vooral die kinderen die niet de gelegenheid zijn om zélf op vakantie te gaan). Daarom draagt de organisatie van Timmerdorp Groningen het evenement over aan TuinindeStad en haar partners in Westpark, gelegen aan de westkant van de wijk Vinkhuizen. Timmerdorp Groningen verlaat daarmee het SuikerTerrein, waar we bijna tien jaar hebben gebivakkeerd. 

Het huidige bestuur van Timmerdorp heeft er alle vertrouwen in dat Tuinindestad (en alle organisaties die aan hen verbonden zijn in Westpark) er een geweldig evenement van blijven maken, dat tegelijk ook weer nieuw elan geeft aan dit mooie initiatief.

Wat gaat er veranderen? 
Behalve de locatie zal ook de opzet van Timmerdorp veranderen: niet meer 350 kinderen in één week, maar vier weken lang iedere week 80 kinderen die samen een dorp bouwen, compleet met gemeenschappelijke voorzieningen. Concreet betekent dit dat Timmerdorp Groningen editie 2023 op de volgende data wordt georganiseerd:

  • Dinsdag 8 t/m vrijdag 11 augustus
  • Dinsdag 15 t/m vrijdag 18 augustus
  • Dinsdag 22 t/m vrijdag 25 augustus
  • Dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september

Gezamenlijk eindfeest: vrijdag 1 september of zaterdag 2 september (dat bekijkt de organisatie op dit moment nog).

Wil je je weer aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar tuinindestad@gmail.com met je naam, telefoonnummer en e-mailadres, dan nemen wij contact met je op.

partner-01.png
partner-06.png
Food-Trails-logo-black-lr60.jpg
partner-03.png
partner-44.png
partner-04.png
partner-53.png
molendriftlogo60-315x350.jpg
logodeheld-cutcopy.jpg
scildervdmaarlogo.jpg
logo-jong-leren-eten.jpg
Renewi-Logo.jpg
logo-martin.jpg
logo-forum.png
cr-logo-blauwlr.jpg
logokeizer.webp
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Timmerdorp Groningen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Contact
Volg Timmerdorp

Timmerdorp Groningen © 2024 - Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid.